Workshop Aromatherapie “De Huisapotheek” (vervolg)

Workshop Aromatherapie De Huisapotheek (vervolg) | Webshop Natural Herbs and Oil
Workshop Aromatherapie “De Huisapotheek” (vervolg): Het gebruik van etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd) in de gezondheidszorg wordt aromatherapie genoemd. Etherische oliën zijn vluchtige bestanddelen die gedistilleerd worden uit bladeren, bloemen, vruchten, schors en wortels van planten.

Aromatherapie is zoveel meer dan een trend. Het is een manier om alledaagse kwaaltjes zoals hoofdpijn, stress, verkoudheid, buikpijn, griep, wondjes, slapeloosheid en nog zo veel meer, te verhelpen.

Dit is een vervolg op “De Huisapotheek” basiscursus waar opnieuw een 15-tal etherische oliën aan bod komen. Er worden ook een aantal recepten meegegeven.

Is er een vooropleiding voor deze workshop nodig?

Nee, iedereen die geïnteresseerd is in kruiden en etherische oliën kan deelnemen aan deze avond.

Alleen in de basiscursus hebben we al een 15-tal zeer belangrijke etherische oliën besproken, en raden aan om deze ook te volgen.

Waar en wanneer vindt de workshop plaats?

Gezellig dat je interesse hebt in deze indrukwekkende en informatieve workshop Aromatherapie “De Huisapotheek” vervolgcursus. Deze workshop vindt plaats in Gouda op zaterdag 27 mei van 10.30 uur – 13.00 uur.

Wat bedragen de kosten voor de workshop?

De kosten van de workshop bedragen €. 42,50 p.p. inclusief syllabus, een houten kistje waarin je de etherische olie (die je eventueel wilt aanschaffen) kan opbergen.

Verder is er koffie, thee en water ter beschikking en voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Zijn de etherische olie ook gelijk te koop of te bestellen?

Ja, alle etherische oliën waar wij het deze avond over gaan hebben zullen aanwezig zijn tijdens de workshop zodat je tijdens deze avond ook de geur kan waarnemen en ook gelijk de flesjes die je wilt kan meenemen en/of bestellen.

Zijn er vervolg cursussen?

Na de basis- en de vervolgcursus is er op 12-06-2017 een workshop op het gebied van de aromatherapie in de huidverzorging.
Bij aanmelding van alle drie de workshops, ontvangt u een korting van 10% op de totaalprijs als er in één keer betaald wordt.

Aanbieding?

Bij aanmelding voor alle drie de workshops (workshop aromatherapie “De Huisapotheek” basis, het vervolg en de workshop aromatherapie “De Huidverzorging”), ontvangt u een korting van 10% op de totaalprijs als er in één keer betaald wordt.

Aanmelden

Spreekt het bovenstaande aan en wilt u deelnemen? Meld u aan via 1 van de onderstaande buttons.

Aanmelden workshop De Huisapotheek (vervolg)


Aanmelden combi workshops met 10% korting