Zodra u het product heeft overgemaakt naar ons zullen wij ervoor zorgen dat het product zo spoedig mogelijk bij u is. Wij streven ernaar om het product indien u het gelijk betaalt de volgende werkdag te verzenden.

Pakketpost

Producten die niet door de brievenbus passen zullen verzonden worden als pakket. De kosten hiervan bedragen € 6,95 per pakket (tot 10 kg.). Bestellingen boven de € 20,00 exclusief verzendkosten worden standaard als pakket verzonden omdat het risico hiervan te groot is.

Als u vooraf wil weten of uw zending in een envelop past, neem dan contact met ons op.

Brievenbuspost

Natuurlijk is het fijn om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bestellingen die zonder risico verzonden kunnen worden als brievenbuspost zullen wij daarom ook altijd zo verzenden.

De verzendkosten variëren ook met het gewicht. We rekenen daarom een vast bedrag van € 3,95 als we besluiten uw zending per envelop te sturen. U ontvangt dan de teveel betaalde verzendkosten (€ 6,95 – € 3,95 = € 3,00) terug op uw factuur.

Bestellingen boven de € 20,00 exclusief verzendkosten worden standaard als pakket verzonden omdat het risico hiervan te groot is. Als u vooraf wil weten of uw zending in een envelop past, neem dan contact met ons op.

Vragen

Heeft u vragen over het bovenstaande, neem dan vrijblijvend contact op.

Stel een vraag