Workshop Aromatherapie “De Huisapotheek” (basiscursus)

Workshop Aromatherapie De Huisapotheek | webshop Natural Herbs and Oil
Workshop Aromatherapie “De Huisapotheek” (basiscursus): Het gebruik van etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd) in de gezondheidszorg wordt aromatherapie genoemd. Etherische oliën zijn vluchtige bestanddelen die gedistilleerd worden uit bladeren, bloemen, vruchten, schors en wortels van planten.

Aromatherapie is zoveel meer dan een trend. Het is een manier om alledaagse kwaaltjes zoals hoofdpijn, stress, verkoudheid, buikpijn, griep, wondjes, slapeloosheid en nog zo veel meer, te verhelpen.

Op deze infoavond worden een 15-tal etherische oliën besproken die niet mogen ontbreken in de huisapotheek

Is er een vooropleiding voor deze workshop nodig?

Nee, iedereen die geïnteresseerd is in kruiden en etherische oliën kan deelnemen aan deze avond. Na deze avond zal je genoeg kennis hebben om te werken met je eigen “huisapotheek”.

Waar en wanneer vindt de workshop plaats?

Gezellig dat je interesse hebt in deze indrukwekkende en informatieve workshop Aromatherapie “De Huisapotheek”. Deze workshop vindt plaats in Gouda op maandagavond 6 maart 2017 van 19.30 uur – 22.00 uur.

Wat bedragen de kosten voor de workshop?

De kosten van de workshop bedragen €. 42,50 p.p. inclusief syllabus, een houten kistje waarin je de etherische olie (die je eventueel wilt aanschaffen) kan opbergen.

Verder is er koffie, thee en water ter beschikking en voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Zijn de etherische olie ook gelijk te koop of te bestellen?

Ja, alle etherische oliën waar wij het deze avond over gaan hebben zullen aanwezig zijn tijdens de workshop zodat je tijdens deze avond ook de geur kan waarnemen en ook gelijk de flesjes die je wilt kan meenemen en/of bestellen.

Zijn er vervolg cursussen?

Na de basiscursus is er het vervolg op de Workshop De Huisapotheek Aromatherapie op 27-05-2017 en op 12-06-2017 gaan we werken op het gebied van de aromatherapie in de huidverzorging.

Bij aanmelding voor alle drie de workshops, ontvangt u een korting van 10% op de totaalprijs als er in één keer betaald wordt.

Aanbieding?

Bij aanmelding voor alle drie de workshops (workshop aromatherapie “De Huisapotheek” basis, het vervolg en de workshop aromatherapie “De Huidverzorging”), ontvangt u een korting van 10% op de totaalprijs als er in één keer betaald wordt.

Aanmelden

Spreekt het bovenstaande aan en wilt u deelnemen? Meld u aan via 1 van de onderstaande buttons.

Aanmelden workshop De Huisapotheek (basis)


Aanmelden combi workshops met 10% korting