Workshop Aromatherapie “De Huidverzorging”

Workshop Aromatherapie De Huidverzorging | Webshop Natural Herbs and Oil
Workshop Aromatherapie De Huidverzorging: Het gebruik van etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd) in de gezondheidszorg wordt aromatherapie genoemd. Etherische oliën zijn vluchtige bestanddelen die gedistilleerd worden uit bladeren, bloemen, vruchten, schors en wortels van planten.

Aromatherapie is zoveel meer dan een trend. Het is een manier om alledaagse kwaaltjes zoals hoofdpijn, stress, verkoudheid, buikpijn, griep, wondjes, slapeloosheid,… en nog zo veel meer, te verhelpen.

Ook op cosmetica gebied kan je werken met natuurlijke producten. Deze zijn allemaal van natuurlijke oorsprong en niet schadelijk voor de huid.

Op deze infoavond gaan we dieper in op het gebruik van etherische oliën als cosmetica. Neutrale basisproducten worden besproken, alsook etherische oliën (specifiek voor de huidverzorging).  Ook maken wij tijdens deze avond een aantal producten die je aan het einde van de avond mee naar huis mag nemen.

Is er een vooropleiding voor deze workshop nodig?

Nee, iedereen die geïnteresseerd is in kruiden en etherische oliën kan deelnemen aan deze avond. Alleen raden wij je wel aan om de beide Workshops Aromatherapie “De Huisapotheek” voorafgaand aan deze workshop te volgen. Hierdoor heb je meer kennis over etherische oliën.

Waar en wanneer vindt de workshop plaats?

Gezellig dat je interesse hebt in deze indrukwekkende en informatieve workshop Aromatherapie “De Huidverzorging”. Deze workshop vindt plaats in Gouda op maandagavond 12 juni van 19.30 uur – 22.00 uur.

Wat bedragen de kosten voor de workshop?

De kosten van de workshop bedragen €. 65,00 p.p. inclusief syllabus, alle producten die gebruikt worden om je eigen “cosmetica” te maken tijdens de avond, een houten kistje waarin je de etherische olie (die je eventueel wilt aanschaffen) kan opbergen.

Verder is er koffie, thee en water ter beschikking en is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Zijn de etherische olie ook gelijk te koop of te bestellen?

Ja, alle etherische oliën waar wij het deze avond over gaan hebben zullen aanwezig zijn tijdens de workshop zodat je tijdens deze avond ook de geur kan waarnemen en ook gelijk de flesjes die je wilt kan meenemen en/of bestellen.

Aanbieding?

Bij aanmelding voor alle drie de workshops (workshop aromatherapie “De Huisapotheek” basis, het vervolg en de workshop aromatherapie “De Huidverzorging”), ontvangt u een korting van 10% op de totaalprijs als er in één keer betaald wordt.

Aanmelden

Spreekt het bovenstaande aan en wilt u deelnemen? Meld u aan via 1 van de onderstaande buttons.

Aanmelden workshop De Huidverzorging


Aanmelden combi workshops met 10% korting