nature is my medicine Onze passie voor bloemen en planten is altijd al aanwezig geweest. Altijd waren wij in de natuur te vinden, of met bloemen bezig. Vandaar dat wij onze passie op een gegeven moment ook uitgebreid hebben met een jarenlange studie. Als herborist en kruidenverwerker vinden wij het zeer belangrijk dat wij teruggaan naar de bron…. Back to nature… Terug naar de bron waar de oorsprong zich bevindt van alle heilzame kruiden. Daar waar eeuwen geleden de mens al gebruik van maakte.

Door de jaren heen zijn wij dit aspect vergeten en grijpen wij maar al te vaak naar dat wat ons verteld wordt. Vaak zijn deze producten niet van natuurlijke oorsprong en schadelijk voor onze gezondheid. Natural herbs and oil gebruikt alleen natuurlijke grondstoffen, daar waar alle inhoudsstoffen nog inzitten die ons helpen naar een gezonder leven.

Om onze passie te delen met jullie en jullie te ondersteunen hebben wij Natural herbs and oil opgericht. Hier zullen wij kruiden, etherische olie en diverse samenstellingen aanbieden. Ook zijn er diverse workshops te volgen om meer kennis op te doen over kruiden en hun werking. Het doel hiervan is om onze passie ook jullie passie te laten worden.

Kruiden

Wij verkopen 100% natuurlijke gedroogde kruiden. Deze kruiden bevatten geen pesticiden of andere schadelijke middelen die het product aantasten. De herkomst van een kruid is zeer belangrijk aangezien wij graag de juiste inhoudsstoffen in een kruid willen hebben.Kamille

Kruiden kunnen we gebruiken voor diverse doeleinden:

  • – maken van een infusie
  • – maken van een maceraat
  • – maken van een tinctuur
  • – gebruik in de voeding

 

 

Baat het niet dan schaadt het niet gaat niet op met kruiden, hier is wel degelijk een goede opleiding voor nodig. Ga nooit zelf zomaar producten uitproberen, maar vraag eerst altijd advies inzake medicijngebruik, zwangerschap, kinderen e.d. Raadpleeg bij ziekte altijd eerst een arts. Wij kunnen ten aller tijden niet aansprakelijk worden gesteld.
 

 

 

Bewaren